Elsas Städ

För en enklare vardag 

om oss 2

Avlasta din vardag och frigör din tid med städhjälp av oss

Vi som arbetar på Elsas Städ har specialiserat oss i över 14 år inom städbranschen och ställer höga krav på städningen både inom den offentliga samt privata sektorn. Vi tar kundnöjdhet och kvalité på största allvar då vi är medvetna om att en god kvalitet och service är nyckeln till långsiktiga samarbeten.  

Vi erbjuder helhetslösningar inom hemstädning, kontorsstädning, skolstädning, trapphusstädning, golvvård, fönsterputs, mattvätt och mycket annat.  Här kan ni läsa mer om våra tjänster och våra erbjudanden.

Omtanken för varje kunds unika behov och miljö

Vi utför olika typer av städning i hela Storstockholm med omnejd där alla våra städtjänster präglas av kundfokus, högkvalitet, flexibilitet och ett miljömedvetet tänk.

Som befintlig och ny potentiell kund hos oss på Elsas Städ ger du oss möjligheten att förenkla din vardag samtidigt som vårt företag kan fortsätta växa i rätt riktning.

Vår högsta prioritering är våra kunder, våra medarbetare och vår gemensamma miljö därför väljer vi aktivt att använda oss av effektiva och miljövänliga städprodukter. Vi värnar också om våra medarbetares arbetsvillkor då glada medarbetare leder till högre produktivitet och bättre resultat vilket medför nöjda kunder.

om oss 2

Vi arbetar kontinuerligt för att skapa en bättre miljö och framtid för vår gemensamma planet

I vårt arbete är vi noga med att använda oss av skonsamma, miljömärkta rengöringsprodukter samt rätt dosering av medel.  På Elsas Städ prioriterar vi att använda oss av miljövänliga märken däribland Svanen, Bra Miljöval och andra godkända märkningar och av den anledningen väljer vi också leverantörer med omsorg.

Stressiga vardagar? Låt oss sköta städningen så att du får tid till det som verkligen räknas!

Alla ska ha möjlighet till städhjälp till ett överkomligt pris vare sig om det är städningen i hemmet eller på arbetsplatsen. Med oss kommer ni alltid vara trygga då vi alltid ger raka besked till våra kunder och inga dolda avgifter eller långa uppsägningstider förekommer.

 Elsas Städ har ett brett urval av tjänster inom städning, vill du veta vad vi kan erbjuda just dig och dina städbehov? Vi har alltid med oss en tillhörande checklista till varje städuppdrag som visar alla moment som vi städar. Allt för att göra det smidigt, tydligt och tryggt för dig som kund och för våra medarbetare som städar hos dig. Se över våra olika städtjänster samt städmoment genom att klicka här.

Elsas Städ – för en enklare vardag.

om oss 2

Vision

 Vår vision är att vara det självklara alternativet för alla Stockholmare som vill få ett rent hem eller en välvårdad arbetsmiljö. Våra kunder ska känna sig trygga och nöjda i våra händer.

Nöjd kundgaranti – För att alla våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss erbjuder vi på Elsas Städ 24 timmars städgaranti. 

Egenkontroller – Görs av vår personal efter varje avslutat arbete.

Ansvarsförsäkringar – Hos Folksam